Haveparken Lille Bangsbo

er en lille Havekoloni som ligger i dejlige omgivelser,tæt på Bangsbo Museum og Bangsbo Botaniske have og Møllehuset,vi er en Havekoloni hvor der er et dejligt socialt samvær.

Vi har 2 årlige fælles arbejdsdage - syng flaget op dag - en årlig Generalforsamling-Sct.Hans bål -  præmiefest-syng flaget ned dag-julefrokost, alle dage hvor vi samles til fælles hygge og samvær i vores fælleshus, som også kan lejes til privat fest som medlem, en kolonihaveforening hvor der er tid til fred og fordybelse,hvor man kommer hinanden ved, men hvor man også kan være sig selv,helt op til en selv.

Som noget nyt bliver der forskellige arrangementer på udvalgte Lørdage.

Har du/I interesse i et evt.havelod eller havehus så kontakt et medlem af bestyrelsen som samtidig gerne vil  give en rundvisning i Havekolonien.